Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Åbn i browser.
 
Systemcenter Randers Nyhedsbrev Marts


Nyheder siden sidst

 
PayPal

PDFMAILER understøtter nu PayPal

PDFMAILER kan nu sende regninger til betaling med PayPal som betalingsmulighed. Tryk på billedet, for at se hvor let dette gøres.
 

Nicklas, Jimmi og Sebastian. Markedsføring, programmør og supporter. Siden 2016 er vores virksomhed vokset med hele tre nye ansigter. Tag godt imod dem.

 

Der er mange typer angreb i gang i øjeblikket. De fleste har hørt om CryptoLocker, som krypterer data og kræver løsepenge for dekryptering, her er en god dækkende backup et krav. CryptoLocker er i Danmark oftest kommet ind, i forbindelse med falske pakke-beskeder fra "PostDanmark" og/eller "PostNord".

Der er dog også mail i omløb, med vedhæftede .docm-filer, som er Word-filer med macro'er. Aktiveres dokumenterne med macro'er, kan man blive inficeret med Keyloggers, som stjæler bruger-logins og passwords. Office 2010 og frem, har dog macro'er slået fra som standard, så her er et ekstra lag beskyttelse.

Vi har hos flere kunder lukket af for modtagelse af .docm-filer, samt filtreret størstedelen af de falske PostDanmark og PostNord fra. Kører Jeres mail-system i Office 365, kan vi hjælpe med opsætning af disse regler.


 

Vi kører i øjeblikket NAV kampagne, hvor vi har tilbud på en Microsoft Dynamics NAV starter pack + 2 ekstra full users. Dette svarer til 5 brugere i alt. Samlet pris: DKK 42.434 ekskl. moms. Ligeledes kører vi tilbud på en Microsoft Dynamics starter pack + Extended-pakken. Samlet pris: DKK 84.868 ekskl. moms.
Kontakt os for mere information.


 
 

Systemcenter Randers A/S
Viborgvej 1D, 8920 Randers NV
Telefon: 87 11 37 20
Web: http://systemcenter.dk

facebook


Vil du ikke længere have nyhedsbrev? Frameld her