Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Åben i browser.
 

Systemcenter Randers Nyhedsbrev Juni

Nyheder siden sidst

Gratis Windows 10   Lasse Jessen
Sidste chance for gratis Windows 10   Velkommen til Lasse Jessen

Microsofts tilbud om gratis opgradering til Windows 10 slutter den 29. juli 2016. Det er altså ved at være sidste chance, hvis du vil udnytte tilbuddet. Du kan læse mere om Windows 10 her.

 

Vi tror på værdien i løbende at uddanne elever. Derfor har vi d. 1 juli taget ansvaret for at oplære Lasse. Han vil fremadrettet deltage i support- og konsulentaktiviteter. Tag godt imod ham.

Windows 10   Kontakt Lasse Jessen
Faktura Scanning SignFlow
Faktura godkendelse med SignFlow

Med SignFlow Faktura Scanning registreres alle fakturaer automatisk. Papirfakturaer skannes, og PDF fakturaer indlæses direkte fra mail. En avanceret OCR-teknologi fortolker fakturaen, og denne matches op mod leverandøren i økonomisystemets kreditorkartotek. SignFlow Faktura Scanning aflæser automatisk relevante informationer som fakturadato, beløb, fakturanummer osv., så fakturaen automatisk klargøres til godkendelse, kontering og endelig bogføring.

Fordele ved faktura scanning:
- Slip for indtastning
- Ingen arkivering og papirfaktura
- Automatisk godkendelse af indkøbs/rekvisitionsfakturaer
- Automatisk bogføring
- Kontrol over fakturaen i dens livsforløb
- Hurtig fremskaffelse af gamle fakturaer

SignFlow fungerer både i C5, NAV og XAL.

Lær mere om SignFlow
Lessor Time Systemcenter Randers
Overskuelige tidsregistreringer med LESSOR Time & Attendance
LESSOR Time & Attendance er et fuldt integrereret system til Microsoft Dynamics NAV. Systemet håndterer alle almindeligt forekommende typer af flextid, overtidsregler, afspadsering og fravær. Som brugere af Microsoft Dynamics NAV vil I opleve, at alle skærmbilleder, funktionstaster og hjælpefunktioner er opbygget som i de øvrige Microsoft Dynamics NAV-moduler.

Et tids- og jobregistreringssystem indeholder nødvendigvis mange oplysninger og tal. Ved at samle alle oplysninger i overskuelige skærmbilleder og samtidig give mulighed for at vise de enkeltoplysninger, der ligger bag de summerede beregninger, giver Time & Attendance et hurtigt overblik.

Tidsberegning
På et hvilket som helst tidspunkt kan I foretage et ubegrænset antal tidsberegninger inden tidsbogføringen. Ved blot et enkelt tryk på en tast kan medarbejderens tidsberegning udskrives på skærmen. Derved sikrer I at det er de rigtige tidsdata, der overføres til lønnen, og at den efterfølgende lønafregning er korrekt.


Avancerede jobhåndteringesfaciliteter
I kan overføre jeres jobregistreringer til jeres produktionsløsning i Microsoft Dynamics NAV. Dermed får I bogført det nøjagtige ressourceforbrug på jeres produktionsordrer. Derved kan i optimere ressourceforbruget og forbedre indtjeningen
.

Vi hjælper dig gerne igang
Kontakt os og hør nærmere om, hvordan LESSOR Time & Attendance kan føres over på din virksomhed
. Vores telefonnummer kan findes i bunden af nyhedsbrevet.
Lær mere om overskuelig tidsregistrering
Systemcenter Randers på LinkedIn
Følg os på LinkedIn og bliv opdateret løbende

Vi vil fremadrettet dele unikke artikler via vores LinkedIn-profil. Vi vil derfor opfordre alle til at følge os, så I ikke går glib af løbende rådgivning og aktuelle nyheder

Følg os på LinkedIn
Online kurser med Systemcenter Randers
Online kurser på dine betingelser
Kurser tager ofte for lang tid, i forhold til hvad virksomheden får ud af det i sidste ende. Med transporttid, kost og logi, kan et kursus ofte tage en hel dag ud af kalenderen. Vi har hos Systemcenter Randers flyttet vores kurser online, så dette ikke længere er en problem. Vores kurser kan tages fra arbejdspladsen og hvert kursus tager kun én time - når du har tid! Det er altså slut med at tage hele dage ud af kalenderen. Det er nemt og din virksomhed sparer i sidste ende arbejdstid ved at effektivisere den daglige arbejdsgang.
Vores konsulenter underviser med lyd og billeder, og du vælger selv om dit skærmbillede skal deles. Sessionerne er af 1 times varighed, og består af 30-45 minutters undervisning efterfulgt af spørgetid. Et årsabonnement koster kr. 2.795 for 1 program, f.eks. Microsoft Dynamics C5. Du får adgang til 15-20 timers undervisning om måneden og over 100 timer i alt pr. år.

Proceduren er simpel:

1. Du køber et abonnement
2. Du får et login
3. Du booker en session
4. De modtager en aftale om denne undervisningssession
5. På dagen logger du på og modtager din times undervisning
 
Du kan altså vælge hvor og hvornår du har tid til et kursus, og det tager kun 1 time ad gangen. Systemcenter Randers har gjort det lettere for dig, at gøre din hverdag mere effektiv.

Systemcenter Randers Online Kurser

 

 
Systemcenter Randers A/S
Viborgvej 1D, 8920 Randers NV
Telefon: 87 11 37 20
Web: http://systemcenter.dk
Linkedin

Vil du ikke længere have nyhedsbrev fra Systemcenter Randers? Frameld her