Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Åben i browser.
 

Systemcenter Randers Nyhedsbrev Maj

Nyheder siden sidst

Sommerferie planlaegning   Årets Fashionseminar CLOUD
Nem ferieplanlægning   Gratis Fashionseminar
Vi nærmer os så småt sommerferien. Jo vidst, der er stadigt et stykke tid til. Vi kan dog melde ud i god tid, at hvis du er kunde hos os, behøver du ikke planlægge ferien efter din eksterne IT-afdeling. Vi holder åben hele ferien, så din IT er i trygge hænder.   Vores direktør Steen R. Møller er inviteret til årets fashionseminar som eksperttaler. Steen sætter fokus på Microsoft NAV og CLOUD ERP indenfor B2B. Hvis det lyder interessant for din virksomhed, er der gratis tilmeldig til seminaret, der afholdes både i Aarhus og København. Tryk på billedet for at læse mere.
Med på noderne
Med på noderne
Randers FC var d. 11/04-2016 på besøg hos Systemcenter Randers, for at tage billeder til en artikel om vores tætte samarbejde. Systemcenter Randers har overtaget Randers FC's IT, og fungerer som deres eksterne IT-afdeling. Vi synes artiklen, der er skrevet om lokalt samarbejde, er god og opfordrer alle til at kaste et blik på den. Artiklen er en del af Randers FC's 2016 magasin: Moussa og millionerne. Magasinet er reklameomdelt i løbet af uge 18, men kan derudover downloades gratis her: link.

Et lille udkast fra artiklen: ”Systemcenter Randers står for teknikken uden for fodboldbanen. Den teknik, hvor det kollektive samspil mellem forskellige enheder er lige så vigtig, som samspillet er blandt spillerne på det grønne græs. Vi snakker selvfølgelig om IT.” 
Lessor Payroll Systemcenter Randers
Overskuelige lønoplysninger med LESSOR Payroll
LESSOR Payroll er et fuldt integreret lønsystem til Microsoft Dynamics NAV og C5. Derfor er logik og genvejstaster kendt på forhånd fra de øvrige moduler til Microsoft NAV.

Integrationen med Microsoft NAV betyder at alle lønoplysninger er samlet ét sted. Data skal derfor kun indtastes én gang og ikke på tværs af modulerne i økonomisystemet. Dette skaber et præcist overblik, samt optimerer og effektiviserer din arbejdsgang.

Når lønnen afvikles, dannes finanskonteringen automatisk. Automatiseringen sparer dig for den efterfølgende tid på afstemningen og skaber en forenklet arbejdsgang. I sidste ende sparer du altså tid og penge.

Fordelene ved brug af LESSOR Payroll:
- Logik og genvejstaster kendt fra Microsoft NAV og C5
- Lønoplysninger samlet ét sted
- Let overblik over løn, feriedage, osv. 
- Mindre administrativt arbejde
- Sikkerhed for korrekt udbetaling af løn


Bruger du i dag Microsoft C5 med et aktivt abonnement og overvejer at konvertere til NAV, så er der mulighed for at konvertere nuværende C5-lønsystem til LESSOR's lønsystem i NAV.

Kontakt os for professionel rådgivning, om hvordan LESSOR Payroll kan opfylde dine specifikke behov. Systemcenter Randers hjælper også gerne med implementering og uddannelse, så du kommer let fra start.
Kampens spiller Randers FC
En dag som kampsponsor
Vi var d. 25/04-2016 kampsponsor da Randers FC tog imod AaB. Kampen endte 0-0, men vi følte os alligevel som vindere, da vi fik lov at hilse på en masse flinke mennesker i loungen. Specielt velkommen til dem, der benyttede lejligheden til at tilmelde sig dette nyhedsbrev. 

På dagen udleverede vi skrabelodder og havde derudover en konkurrence på bordene, som rigtig mange deltog i. Jimmy fra Gardin Lis endte ud med at vinde hovedpræmien. Tillykke til ham!
NAV Kampagne Systemcenter Randers
NAV-kampagne
Dette tilbud giver en Microsoft Dynamics NAV starter pack + 2 ekstra full users – Altså i alt 5 brugere.
Pris: DKK 42.434,- kr. ekskl. moms.
Extended: Dette tilbud giver en Microsoft Dynamics NAV starter pack + Extended-pakken.
Pris: DKK 84.868,- kr. ekskl. moms.

 
Systemcenter Randers A/S
Viborgvej 1D, 8920 Randers NV
Telefon: 87 11 37 20
Web: http://systemcenter.dk
Linkedin

Vil du ikke længere have nyhedsbrev fra Systemcenter Randers? Frameld her